Suomen paras lounas 2022

Ravintola Factorysta Suomen toiseksi paras, ja Espoon paras lounasravintola 2022

Factory Kalasatama tuli toiseksi sekä Helsingin, että koko Suomen äänestyksessä ja Factory Otaniemi otti voiton Espoossa. 50 parhaan ravintolan joukkoon pääsi peräti 5 Factory-ravintolaa.
Edenredin neljättä kertaa järjestämässä avoimessa verkkoäänestyksessä haettiin suomen parasta lounasravintolaa. Ääniä annettiin yhteensä lähes 60 000.

“Tämä on meille todella hieno juttu! Hopea ei ole näin tiukassa kisassa häpeä. Kiitos kuuluu kaikille asiakkaille, jotka ovat meitä äänestäneet, sekä Kalasataman ja Otaniemen Factoryiden loistaville tiimeille. ” Toimitusjohtaja Matti Karvonen kertoo.

Factoryn lounaskonsepti perustuu monipuoliseen noutopöytään ja salaattibaariin, josta voi koota oman annoksensa.

“Haastavista ajoista huolimatta olemme tehneet jatkuvasti töitä eteenpäin katsoen ja omaa toimintaamme kehittäen. Tuntuu tosi hienolta, että henkilökunnan kova päivittäinen työ palkitaan asiakkaiden puolelta tällä tavalla. Edenredin kilpailu on upea juttu, koska se tuo arvostusta ja näkyvyyttä myös lounasravintoloille maanlaajuisesti.”  -Karvonen jatkaa

Ravintola Factory on Helsingissä ja Espoossa toimiva 16 lounasravintolan ketju. Factory Kalasatama sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, osoitteessa Työpajankatu 7. ja  Factory Otaniemi Espoon Otaniemessä, osoitteessa Otakaari 5.

Lisätiedot: paraslounas.edenred.fi/