Factoryn tarina

Meitä kaikkia Factorylaisia yhdistää halu onnistua – olemme ylpeitä siitä mitä teemme

Tekemisen meininki on arvojemme pohja yrityksessämme. Teemme sen minkä lupaamme oli kyseessä lounasruokailu, yritysjuhlat tai lounasravintolan rakentaminen asiakkaan tiloihin. Meitä kaikkia Factorylaisia yhdistää halu onnistua – olemme ylpeitä siitä mitä teemme.

Ruokien valmistus tapahtuu ravintoloidemme keittiössä, omien kokkien valmistamana. Valmistuotteista emme piittaa ja meillä kokit tekevät muutakin kuin lämmittävät ruokaa. Tarjoilumme kattavat laaja-alaisen paketin lounasruokailussa, jossa tarjoamme samaan hintaan kahvin ja jälkiruoan. Meiltä ei tarvitse lähteä nälkäisenä!

 

 

 

 

Factoryn tavoitteena on jatkossakin laajentua ja tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita. Kehitämme ja innovoimme jatkuvasti saadaksemme ruokailukokemuksen parempaan suuntaan.

Factory -ravintolat ovat kasvaneet yhdestä lounasravintolasta 21 ravintolan ketjuksi, jolla on 100%- suomalainen omistus. Asiakastyytyväisyyttä tutkimme säännöllisesti ja pyrimme parantamaan palveluamme jatkuvasti, tällä asialla on ollut suurin vaikutus yrityksen kasvuun. Haluamme myös työllistää lisää ammattitaitoisia ja motivoituneita osaajia ravintola-alalle, joille mahdollistetaan kehityspolku yhtiössä.

Toiminta on vuosien varrella kehittynyt ja Factory ei ole pelkästään lounasravintolaketju, vaan sillä on mm. tapahtumatiloja, cateringia, kahvila, saunatiloja ja lisää on luvassa.

Haluamme olla tulevaisuudessakin se suomalainen ravintolaketju, jossa uskotaan tekemisen meininkiin ja itse tehtyyn ruokaan. Haluamme laajentaa toimintaamme ja verkostojamme. Hyviä työntekijöitä haemme jatkuvasti ”perheeseemme”, katso avoin hakemuspohjamme ja lisätietoja yrityksestämme rekry -sivulta.