Catering

Catering

Factory Cateringin kautta on mahdollista tilata kokonaisvaltaiset juhla- ja kokouspalvelut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yritysjuhlien, sekä suurempien tilaisuuksien järjestäjät, emme unohda myöskään yksityisasiakkaita.

Factory Catering pitää huolen, että tilaisuudet sujuvat alusta loppuun vaivattomasti.

Tapahtumien ja juhlien järjestäminen saattaa osoittautua haastavaksi tehtäväksi. Haluamme auttaa asiakkaitamme järjestämään ainutlaatuiset ja unohtumattomat tilaisuudet mahdollisimman helposti, jotta he voivat keskittyä olennaiseen.

Factory Catering pitää huolen, että tilaisuudet sujuvat alusta loppuun vaivattomasti. Kauttamme on mahdollista tilata järjestelyt tilaisuuksiin paikanpäälle alkaen ammattitaitoisesta ja palvelualttiista henkilökunnasta, joka ottaa huomioon vaativimmatkin erityistarpeet. Järjestämme tilaisuuksiin henkilökunnan ja tarjoiluiden lisäksi tarvittaessa myös kalusteet sekä somistukset.

Erikokoisia tilaisuuksia aina harjakaisista Gaala-iltoihin

Vuosien varrella olemme järjestäneet monipuolisesti erilaisia ja kokoisia tilaisuuksia aina harjakaisista Gaala iltoihin ja kaikkea siltä väliltä. Räätälöimme kunkin kokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti, samalla budjetin huomioon ottaen kustannustehokkaasti.

Mikäli haluatte apua juhlatilan löytämiseen, Factorylla on käytössään myös yhdeksäntoista ravintolaa hyvillä sijainneilla Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, jotka muuntautuvat helposti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Omissa ravintoloissamme järjestetyissä juhlissa tilavuokran osuus on erittäin asiakasystävällinen ja tästä johtuen tilamme ovat suosittuja tilaisuuksien järjestämiseen.

Ota yhteyttä puhelimitse: 0103205527 tai sähköpostitse: myynti@ravintolafactory.com

 

Onnistutaan yhdessä

Tarjoilumme valmistetaan käsityönä vain korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen, annosten esteettisyydestä tinkimättä. Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin räätälöimme juuri teidän tilaisuudelle sopivan tarjouksen!

Ota yhteyttä puhelimitse: 0103205527