Factory Kamppi

Hyvien yhteyksien päässä Kampin metroaseman vieressä, isoilla ikkunoilla Runeberginkadun kesäterassille

Istumapaikat
100 + 50
Paikat seisten
150 + 80
Perustiedot
Tarkemmat tiedot
Perustiedot

Factory Kamppi sijaitsee perinteikkään Autotalon ensimmäisessä kerroksessa, hyvien yhteyksien päässä Kampin metroaseman vieressä, isoilla ikkunoilla Runeberginkadun kesäterassille. Upea industrial-henkinen sali taipuu moneen: tiloissamme on järjestetty mm. kokouksia, juhlia, illanistujaisia, valmistujaisia, karonkkoja, keskustelutilaisuuksia ja pikkujouluja. Lounasajan ulkopuolella on varattavissa yksittäisiä pöytiä tai koko tila.

Tiloistamme löytyvät wifi, valkokangas ja videotykki, sekä koko tilan ja kesäterassin tarvittaessa kattava äänentoistojärjestelmä mikrofoneineen puheille, juonnoille ja haluamallesi taustamusiikille. Sekoitamme raikkaat cocktailit ja tarjoilemme kuplivat alkujuomat.

Juomalistaltamme löydät laadukkaat viinit ja pienpanimo-oluet sekä jälkiruokakahvien kanssa tarjottavat. Keittiömme räätälöi tarjottavat tapahtumaasi rennoista bistrohenkisistä À la carte -annoksista juhlamenuihin, buffetlounaaseen, tai vaikka brunssiin. Valitse mieleisesi esimerkkimenuistamme tai tuunaa kanssamme juhliisi sopiva menu!

Tarkemmat tiedot