Green Factory

Green Factory on Factory-ketjun ensimmäinen ravintola, jossa ei käytetä lainkaan punaista lihaa.
Tarjoamme lounasta, jossa korostuvat hyvin valmistetut, hyvänmakuiset, ja käsintehdyt kasvis- sekä vegaaniruoat. Tarjolla on kuitenkin päivittäin myös kalaa ja kanaa.

Lounaspöytä koostuu viidestä eri osiosta: Tarjolla on joka päivä itse leivottua tuoretta leipää,  jonka seurana tarjotaan erilaisia itsetehtyjä levitteitä ja tahnoja, joita vaihdellaan päivittäin.
Salaattipöydässä on joka päivä kolme eri vaihtoehtoa, mukana myös ruokaisia salaatteja, joissa proteiini on huomioitu. Kipot ja kupit- osiosta lounasta voi täydentää erilaisilla pikkelöidyillä, savustetuilla, fermentoiduilla tai marinoiduilla lisukkeilla tai koota vaikka oman salaatin. Lämmin pöytä sisältää aina kasvis- tai vegaaniruoan, lämpimän lisukkeen sekä lämpimän kala- tai kanaruoan. Itsetehdyissä jälkiruoissa pyritään tarjoamaan myös yllättäviä makupareja sekä mielenkiintoisia yhdistelmiä. 

Tekemisen meininki on arvojemme pohja yrityksessämme. Teemme sen minkä lupaamme oli kyseessä lounasruokailu, yritysjuhlat tai lounasravintolan rakentaminen asiakkaan tiloihin. Meitä kaikkia Factorylaisia yhdistää halu onnistua – olemme ylpeitä siitä mitä teemme!