Kokouspalvelut

Ravintola Factory tarjoaa myös eri tasoisia kokoustiloja joissa tapaamiset sujuvat vaivattomasti. Laajasta kabinettimenustamme löytyy kokoustarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Kokouksen lomassa lounastat myös edullisesti lounasravintoloissamme.

Yritystilaisuudet

Oli yrityksesi tilaisuuden luonne millainen tahansa, me autamme sinua ja yritystäsi sen suunnittelussa, järjestelyissä sekä toteutuksessa. Jokainen tilaisuus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaisesti. Lähes kaikki ravintolasalimme ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten normaalin lounas/aukioloajan ulkopuolella.

Aloita tilaisuuden suunnittelu ottamalla yhteyttä Ravintola Factoryyn sähköpostitse myynti(at)ravintolafactory.com, puhelimitse 010 320 5527 tai tekemällä tarjouspyyntö tästä

Miksi emme rakentaisi henkilöstöravintolaasi yhdessä.

Annamme mielellämme asiantuntemuksemme ja kokemuksemme käyttöönne. Räätälöidään yhdessä yrityksesi tarpeita vastaava yksilöllinen ja terveitä arvoja edustava henkilöstöravintola. Keskusteltaisiinko henkilöstöruokailustanne tarkemmin? Ota yhteyttä.

 

 

 

Factory Kamppi, Autotalo, Runeberginkatu 3

Ravintolasali 200 henkilöä.

Factory Bistro Kamppi sijaitsee perinteikkään Autotalon ensimmäisessä kerroksessa, hyvien yhteyksien päässä Kampin metroaseman vieressä, isoilla ikkunoilla Runeberginkadun kesäterassille. Upeat industrial-henkiset ravintolasalit taipuvat moneen: tiloissamme on järjestetty mm. kokouksia, juhlia, illanistujaisia, valmistujaisia, karonkkoja, keskustelutilaisuuksia ja pikkujouluja.Lounasajan ulkopuolella on varattavissa yksittäisiä pöytiä tai koko ravintola.
Tiloistamme löytyvät wifi, valkokangas ja videotykki, sekä koko ravintolasalin ja kesäterassin tarvittaessa kattava äänentoistojärjestelmä mikrofoneineen puheille, juonnoille ja haluamallesi taustamusiikille. Sekoitamme raikkaat cocktailit ja tarjoilemme kuplivat alkujuomat.

Juomalistaltamme löydät laadukkaaat viinit ja pienpanimo-oluet sekä jälkiruokakahvien kanssa tarjottavat. Keittiömme räätälöi tarjottavat tapahtumaasi rennoista bistrohenkisistä À la carte -annoksista juhlamenuihin, buffetlounaaseen, tai vaikka brunssiin. Valitse mieleisesi esimerkkimenuistamme tai tuunaa kanssamme juhliisi sopiva menu!

Yhteydenotot: kamppi@ravintolafactory.com

Varaukset ja lisätiedot osoitteessa: www.factorykamppi.com
Kamppi 3d

 

 

 

 

 

20180209_08_Aleksanterinkatu13Hki_MG_1502  20180209_08_Aleksanterinkatu13Hki_MG_1505  20180209_08_Aleksanterinkatu13Hki_MG_1551

Aleksin lounge kabinetti, Aleksanterinkatu 13 5krs

Ravintola Factory Aleksi sijaitsee Aleksi 13. tavaratalon viidennessä kerroksessa, loistavalla sijainnilla Helsingin Kluuvissa. Rakennus on historiallinen Lundqvistin liikepalatsi, jonka valmistui vuonna 1900.
Tila soveltuu loistavasti edustustilaksi yrityksille ja järjestöille tai juhlatilaksi erilaisiin juhlatapahtumiin. Cocktailhenkiseen tilaisuuteen mahtuu noin 480 henkilöä ja istumapaikat tilasta löytyy 340 hengelle. Tunnelmallinen Lounge-tila on mahdollista eristää erikseen 80 henkilön cocktail-tilaisuutta, 30-40 hengen palavereja tai 45 hengen koulutuksia varten.
Omasta keittiöstämme tarjoilut hoituvat vaivattomasti. Laajasta kabinettimenustamme löytyy kokoustarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Sekoitamme raikkaat cocktailit ja tarjoilemme kuplivat alkujuomat. Juomalistaltamme löydät laadukkaaat viinit ja pienpanimo-oluet sekä jälkiruokakahvien kanssa tarjottavat. Keittiömme räätälöi tarjottavat tapahtumaasi rennoista cocktail-paloista juhlamenuihin, buffetlounaaseen, tai vaikka brunssiin. Tuunaa kanssamme juhliisi sopiva menu!
Tila on varattavissa myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella. Tule ja tutustu tilan luomiin mahdollisuuksiin.
Varustelu: Wlan, projektori, valkokangas, fläppitaulu, audiojärjestelmä, A-oikeudet.

 

Kysy juhlatilaisuuteesi cateringtarjousta, sekä valmiita kokouspakettejamme.

Yhteydenotot: aleksi@ravintolafactory.com, puhelimitse puh. 010 3205522 tai tekemällä tarjouspyyntö tästä!

Aleksi 3d

 

 

 

    

Pitäjänmäki, Valimotie 13 A

Ravintolasali n. 400 hlö

Neuvotteluhuone 40 hengelle.

Pitäjänmäen Valimotiellä sijaitseva näyttävä, tilava ja valoisa lasikattoinen sali, sekä viihtyisä kabinetti hyvillä yhteyksillä 600m päässä Valimon juna-asemalta ja Turuntien ja Kehä I:n läheisyydessä. Kesällä tiloihin kuuluu myös oma terassi.
Tiloissamme on järjestetty mm. pikkujouluja, harjakaisia, kokouksia ja jopa häitä.Tarjoilut hoituvat vaivattomasti omasta keittiöstämme. Laajasta kabinettimenustamme löydät kokous- ja illallistarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tilanteen ja toiveiden mukaisesti yli 20 vuoden kokemuksella.

Tila voidaan jakaa myös kahdeksi erilliseksi tilaksi paljeovella (20/20)

 • Molempien tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu
 • Langaton internetyhteys
 • Vuokra 30 €/tunti

Tiedustele Pitäjänmäen kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme pitajanmaki@ravintolafactory.com

 

 

 

     

Otaniemi, Otakaari 5

Neuvotteluhuoneet ja tilat:

Ravintolasali 130 hlö

Salaattibaarisali 52 hlö

2018 valmistunut Otaniemen A Grid startup-keskuksessa sijaitseva monikäyttöinen tila terassilla, Kehä I:n ja metroaseman läheisyydessä. Isot ikkunat antavat Ossinlammen puistoalueelle ja viljelypalstoille. Otaniemen tila on jaettu kahteen osaan, isompi tila soveltuu jopa 130 hengen illanviettoon, pienempään tilaa sopii mukavasti 50 henkilöä. Yhteensä tilaa on siis istuen 180 hengelle, ja seisten jopa 250 hengelle.
Olemme järjestäneet mm. pikkujouluja, kokouksia ja illanistujaisia. Tiloistamme löytyvät, wifi, valkokangas ja videotykki ja äänentoistojärjestelmä sekä fläppitaulu. Tarjoilut hoituvat vaivattomasti omasta keittiöstämme. Laajasta kabinettimenustamme löydät kokous- ja illallistarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut kokemuksella tilanteen ja toiveiden mukaisesti.
 • Tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu
 • Langaton internetyhteys

Tiedustele kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme otaniemi@ravintolafactory.com

 

 

     

Tali, Kutomotie 18

Neuvotteluhuone 20 hengelle ja ravintolasali 190 hengelle.

Factory Talin sali ja neuvotteluhuone ovat varustettu upeilla kuudennen kerroksen näköaloilla. Ikkunoista on näkymät yli Pitäjänmäen ja Talin kartanon alueen, aina Tapiolaan tai Linnanmäelle asti. Valoisa tila on remontoitu ja otettu käyttöön vuonna 2015. Kiinteistö on hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Sijainti on erinomainen, tulet sitten Espoosta, Vantaalta tai Helsingistä.
Mahdollisuudet kokouksista illanviettoihin ja virkistystilaisuuksiin. Kokous on mahdollista yhdistää myös saumattomasti saunailtaan, sillä neuvotteluhuoneesta on oma sisäänkäynti saunaosastolle.
Tarjoilut hoituvat vaivattomasti omasta keittiöstämme. Laajasta kabinettimenustamme löydät kokoustarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Tilat ovat varattavissa myös aukioloaikojen ulkopuolella.
 • Tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu
 • Langaton internetyhteys

Tiedustele Talin kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme tali@ravintolafactory.com

 

 

eat roihupelto 2Aula ja portaat (3)17493531_236461506827473_62808909173227520

Roihupelto, Tulppatie 1

Ravintolasali 110 hlö Neuvotteluhuone iso 40 hlö

Neuvotteluhuone pieni 36 hlö

Factory Roihupellon ravintolasali ja neuvotteluhuone sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Roihupellon teollisuusalueella Itäväylän varrella.

 • Tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu

Tiedustele Roihupellon kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme roihupelto@ravintolafactory.com

 

Keilaranta, Keilaranta 6

Ravintolasali 175 hlö

Salaattibaarisali 100 hlö

Kabinettisali 120hlö

 • Tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu
 • Langaton internetyhteys

Tiedustele kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme keilaranta@ravintolafactory.com

 

 

        

Salmisaari, Salmisaarenaukio 1

Ravintolasali 190 hlö

Viihtyisät tilat Salmisaarenrannassa, Salmisaaren liikuntakeskuksen vieressä. Alle 15 min kävelymatka ruoholahden metroasemalta.

 • Tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu
 • Langaton internetyhteys

Tiedustele kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme salmisaari@ravintolafactory.com

 

 

 

20150929-_DSC0379 (1) kokoustila1 kokoustila2

 

 

 

 

 

 

Vallila, Kumpulantie 3

Ravintolasali n. 150 henkilöä

Neuvotteluhuone Parru 12 henkilölle
Neuvotteluhuone Lastu 8 henkilölle

Tiedustele Vallilan kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme vallila(at)ravintolafactory.com

 • Tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu
 • Langaton internetyhteys

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

Bistro Lunch Vallila, Elimäenkatu 26

 

Ravintolasali n. 90 hlö

Kokoustiloja 2-16 henkilölle
Varaukset 2-3 päivää ennen tilaisuutta

Tiedustele Bistro Lunch Vallilan kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme bistrovallila@ravintolafactory.com

 • Tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu
 • Langaton internetyhteys

 

SONY DSC suomenojakokoustila

 

 

 

 

 

 

Suomenoja, Luoteisrinne 4

Myös Suomenojan ravintolamme Espoossa on ideaalinen paikka esim. yhtiökokouksien järjestämiseen. Tila on varattavissa lounasajan ulkopuolella, tiedustele lisää

suomenoja(at)ravintolafactory.com

 • Tilojen varustelu:
 • Projektori
 • Fläppitaulu

 

 

 

 

 

 

Kalasatama, Työpajankatu 7

Ravintolasali n.160 hlö

Viihtyisät vuonna 2020 remontoidut tilat Helsingin tukkutorin välittömässä läheisyydessä trooli kiinteistössä. Alle 10 min kävelymatka kalasataman metroasemalta.

  • Tilojen varustelu:
  • Projektori
  • Fläppitaulu
  • Langaton internetyhteys

Tiedustele kabinettihinnastoa sekä edullisia kokouspakettejamme kalasatama@ravintolafactory.com