Factory Aleksi Iso sali

Rakennus on historiallinen Lundqvistin liikepalatsi, jonka valmistui vuonna 1900

Istumapaikat
320
Paikat seisten
400
Perustiedot
Tarkemmat tiedot
Perustiedot

Ravintola Factory Aleksi sijaitsee Aleksi 13. tavaratalon viidennessä kerroksessa, loistavalla sijainnilla Helsingin Kluuvissa. Rakennus on historiallinen Lundqvistin liikepalatsi, jonka valmistui vuonna 1900.

Tila soveltuu loistavasti edustustilaksi yrityksille ja järjestöille tai juhlatilaksi erilaisiin juhlatapahtumiin. Cocktailhenkiseen tilaisuuteen mahtuu noin 400 henkilöä ja istumapaikat tilasta löytyy 280 hengelle. Tunnelmallinen Lounge-tila on mahdollista varata erikseen 80 henkilön cocktail-tilaisuutta, 30-40 hengen palavereja tai 45 hengen koulutuksia varten.

Omasta keittiöstämme tarjoilut hoituvat vaivattomasti. Laajasta kabinettimenustamme löytyy kokoustarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Sekoitamme raikkaat cocktailit ja tarjoilemme kuplivat alkujuomat. Juomalistaltamme löydät laadukkaaat viinit ja pienpanimo-oluet sekä jälkiruokakahvien kanssa tarjottavat. Keittiömme räätälöi tarjottavat tapahtumaasi rennoista cocktail-paloista juhlamenuihin, buffetlounaaseen, tai vaikka brunssiin. Tuunaa kanssamme juhliisi sopiva menu!

Tila on varattavissa myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella. Tule ja tutustu tilan luomiin mahdollisuuksiin.

Tutustu Aleksin Lounge -tilaan

Tarkemmat tiedot