Factory Iso Omena avataan lokakuussa

Ravintola Factory Iso Omena Avataan Lokakuussa 2021

Factory-ketjun ensimmäinen kauppakeskusravintola rakennetaan Ison Omenan toiseen kerrokseen, heti Piispansillan puoleisen sisäänkäynnin viereen. Ravintolatilan sisustus tulee olemaan skandinaavishenkinen, erikoisuutena kaupungin makeimmin muotoiltu buffetpöytä ja suuri sisäterassi näköalapaikalla.

Kauppakeskuksen henkilökuntaa, asiakkaita ja lähialueen asukkaita palvellaan kattavalla lounasbuffetilla ja runsaalla salaattibaarilla. Uutuutena Ison Omenan ravintolassa on iltabuffet, johon sisältyy pehmisbaari lisukkeineen.

Asiakasystävällinen hinnoittelu kattaa koko tarjonnan. Päivä aloitetaan itse tehdyillä smoothieilla ja tuoreista appelsiineista puristetulla mehulla. Factoryn maineikkaasta salaattibaarista rakennetaan salaatit tuoreista ja monipuolisesti vaihtuvista raaka-aineista. Mittatilaustyönä teetetyssä noutopöydässä tarjotaan useita päivittäin vaihtuvia lämpimiä ruokia ja salaattipöytään kiinnitetään erityistä huomiota.  Myös kasvissyöjille ja vegaaneille on päivittäin tarjolla omat vaihtoehtonsa. Jälkiruoka ja kahvi kuuluvat lounaan hintaan. Iltabuffetissa on tarjolla perhepaketti, ja eläkeläiset lounastavat tuttuun tapaan iltapäivästä edullisemmin, sillä Factoryn suosittu eläkeläisalennus on voimassa myös Ison Omenan ravintolassa. Ruuat saa noudettua mukaan pantillisissa uudelleenkäytettävissä Bring Back -ruokarasioissa.

Ravintola Factory Iso Omena
Piispansilta 9-11, 02230, Espoo
Puh. 0103413761
isoomena@ravintolafactory.com