Yritys- ja kokoustilaisuudet

Yrityksien kokoukset ja tapahtumat

Vuonna 1900 valmistuneessa Lundqvistin liikepalatsissa sijaitsevat tilamme mukautuvat joustavasti yrityksien kokouksien, koulutuksien, edustustilaisuuksien ja muiden tapahtumien järjestämiseen.

Sijaintimme Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla on ihanteellinen. Käytössänne on pienempiin tilaisuuksiin tunnelmallinen Lounge ja suurempiin Iso sali. Tilat voidaan myös yhdistää, jolloin tilaa on jopa 500:lle henkilölle.

Tarjoiluista vastaa oman keittiömme väki ja salihenkilökuntamme. Tiloissamme on A-oikeudet. Viinien ja pienpanimo-oluiden rinnalla sekoitamme myös raikkaat cocktailit. Menun suunnittelemme puolestanne tai räätälöimme toiveidenne mukaisesti.

Kuvat tiloistamme

Katso kuvat tiloistamme ja tutustu tiloihimme tarkemmin Venuu-palvelussa:

Lounge (istuen 45 ja seisten 80 henkilöä) »
Iso sali (istuen 340 ja seisten 400 henkilöä) »
Iso Sali + Lounge istuen 380 ja seisten 480 henkilöä »

Tiedustelut ja varaukset

Meidät tavoitat puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päältä:

010 320 5522
aleksi@ravintolafactory.com
Aleksi 13 tavaratalo, Aleksanterinkatu 13 (käynti A-portaan kautta)

Catering

Miksi et päästäisi itseäsi juhlahumuun jo suunnitteluvaiheessa?
Anna Ravintola Factoryn auttaa sinua tilaisuuden järjestelyssä! Meiltä löydät ammattitaitoisen, palvelualttiin ja idearikkaan henkilökunnan, joka huomioi vaativimmatkin erityistarpeet ammattitaidolla.

Olemme järjestäneet vuosien varrella lukuisia juhlia yrityksille sekä yksityishenkilöille, aina tarpeen mukaan räätälöiden.

Voit siis huoletta jättää järjestelyt meidän huoleksemme. Myös juhlatilojen etsintä sujuu kauttamme vaivatta, mikäli omat tilamme eivät kohtaa tarpeitanne (tutustu muihin Factoryn tiloihin tästä). Kaikki tuotteemme valmistetaan pääsääntöisesti käsityönä vain korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen, annosten esteettisyydestä tinkimättä.

Ota rohkeasti yhteyttä, onnistutaan yhdessä!

050 5552 622 tai myynti(at)ravintolafactory.com

20180209_08_Aleksanterinkatu13Hki_MG_1512

Miksi emme rakentaisi henkilöstöravintolaasi yhdessä

Annamme mielellämme asiantuntemuksemme ja kokemuksemme käyttöönne. Räätälöidään yrityksesi tarpeita vastaava yksilöllinen ja terveitä arvoja edustava henkilöstöravintola. Keskusteltaisiinko henkilöstöruokailustanne tarkemmin? Ota yhteyttä.