Herkullisimmat pikkujoulut yrityksellesi

Alkaen 48,-/hlö (to-la) tai 35,-/hlö (ma-ke). Sisältää juhlatilan vuokran (klo 18-24), alkumaljan sekä laadukkaista raaka-aineista valmistetun buffetillallisen 50-100 hengelle. Tarjoamme tilat Espoosta ja Helsingistä ydikeskustaan. Esimerkiksi:

Factory Kamppi

Factory Bistro Kamppi sijaitsee perinteikkään Autotalon ensimmäisessä kerroksessa, hyvien yhteyksien päässä Kampin metroaseman vieressä, isoilla ikkunoilla Runeberginkadun kesäterassille. Upeat industrial-henkiset ravintolasalit taipuvat moneen: tiloissamme on järjestetty mm. kokouksia, juhlia, illanistujaisia, valmistujaisia, karonkkoja, keskustelutilaisuuksia ja pikkujouluja. Lounasajan ulkopuolella on varattavissa yksittäisiä pöytiä tai koko ravintola.

Tiloistamme löytyvät wifi, valkokangas ja videotykki, sekä koko ravintolasalin ja kesäterassin tarvittaessa kattava äänentoistojärjestelmä mikrofoneineen puheille, juonnoille ja haluamallesi taustamusiikille. Sekoitamme raikkaat cocktailit ja tarjoilemme kuplivat alkujuomat. Juomalistaltamme löydät laadukkaaat viinit ja pienpanimo-oluet sekä jälkiruokakahvien kanssa tarjottavat. Keittiömme räätälöi tarjottavat tapahtumaasi rennoista bistrohenkisistä À la carte -annoksista juhlamenuihin, buffetlounaaseen, tai vaikka brunssiin. Valitse mieleisesi esimerkkimenuistamme tai tuunaa kanssamme juhliisi sopiva menu! Istuen iltaa viettää mukavasti 150 henkilöä ja coctail-henkiseen tilaisuuteen mahtuu jopa 200 vierasta. Bistro-tila on mahdollista eristää erikseen 80 henkilön cocktail-henkistä tilaisuutta varten ja istumapaikkoja tilasta löytyy 70 hengelle.

Tutustu tiloihimme

Ravintola Factory Kamppi
Runeberginkatu 3, 00100 Helsinki

Yhteydenotot
myynti@ravintolafactory.com tai 010 3205527

Factory Aleksi

Ravintola Factory Aleksi sijaitsee Aleksi 13. tavaratalon viidennessä kerroksessa, loistavalla sijainnilla Helsingin Kluuvissa. Rakennus on historiallinen Lundqvistin liikepalatsi, jonka valmistui vuonna 1900. Tila soveltuu loistavasti edustustilaksi yrityksille ja järjestöille sekä juhlatilaksi erilaisiin juhlatapahtumiin. Cocktailhenkiseen tilaisuuteen mahtuu noin 480 henkilöä ja istumapaikat tilasta löytyy 340 hengelle. Tunnelmallinen Lounge-tila on mahdollista eristää erikseen 80 henkilön cocktail-tilaisuutta, 30-40 hengen palavereja tai 45 hengen koulutuksia varten.

Omasta keittiöstämme tarjoilut hoituvat vaivattomasti. Laajasta kabinettimenustamme löytyy kokoustarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Sekoitamme raikkaat cocktailit ja tarjoilemme kuplivat alkujuomat. Juomalistaltamme löydät laadukkaaat viinit ja pienpanimo-oluet sekä jälkiruokakahvien kanssa tarjottavat. Keittiömme räätälöi tarjottavat tapahtumaasi rennoista cocktail-paloista juhlamenuihin, buffetlounaaseen, tai vaikka brunssiin. Tuunaa kanssamme juhliisi sopiva menu! Tila on varattavissa myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella. Tule ja tutustu tilan luomiin mahdollisuuksiin.

Varustelu: Wlan, projektori, valkokangas, fläppitaulu, audiojärjestelmä, A-oikeudet. Kysy juhlatilaisuuteesi cateringtarjousta sekä valmiita kokouspakettejamme.

Ravintola Factory Aleksi
Aleksanterinkatu 13, 00100 HELSINKI

Yhteydenotot
myynti@ravintolafactory.com tai 010 3205527

Factory Otaniemi

Otaniemen A Grid startup-keskuksessa sijaitseva monikäyttöinen tila terassilla, Kehä I:n ja metroaseman läheisyydessä. Isot ikkunat antavat Ossinlammen puistoalueelle ja viljelypalstoille.

Otaniemen tila on jaettu kahteen osaan, isompi tila soveltuu jopa 130 hengen illanviettoon, pienempään tilaa sopii mukavasti 50 henkilöä. Yhteensä tilaa on siis istuen 180 hengelle, ja seisten jopa 250 hengelle.

Tiloissa on järjestetty mm. pikkujouluja, kokouksia ja illanistujaisia. Tiloistamme löytyvät, wifi, valkokangas ja videotykki ja äänentoistojärjestelmä sekä fläppitaulu. Tarjoilut hoituvat vaivattomasti omasta keittiöstämme. Laajasta kabinettimenustamme löydät kokous- ja illallistarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut kokemuksella tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Kauttamme myös Mordor-tilan ja auditorion tilavuokrat.

Ravintola Factory Otaniemi
Otakaari 5, 02150 HELSINKI

Yhteydenotot
myynti@ravintolafactory.com tai 010 3205527